gästhamn

GÄSTHAMNSPLATSER

Falkenbergs Båtsällskap tillhandahåller gästplatser för båtar upp till 60 fot. 

För mindre och medelstora båtar gäller grönskyltade markeringar som lediga platser.

Till de allra största båtarna, har vi avsatt plats på D-bryggan uppströms klubbhuset.

Priser på gästplatser:

Gästbåt < 10 meter: 275:-/dygn

Gästbåt > 10 meter: 310:-/dygn

Vad ingår:

 • Dieselpump
 • Vatten och el på bryggorna
 • Servicehus med dusch, toalett och diskrum
 • Gästrum med TV och Wifi
 • Sugtömning för båttoaletter
 • Miljöstation
 • Sub-lift – 10 ton
 • Mastkran – 250 kg
 • Grillplatser

Närhet till:

 • Centrum 1500m
 • Livsmedel 800m
 • Inomhusbad 200 m
 • Spahotell  200 m
 • Vallarnas friluftsteater
 • Vackra strandpromenader
 • Restauranger
 • Tennisbanor
 • Minigolf
 • Shopping

Tankning av diesel:

Bemanning fr.o.m 13/5 

Månd-fred 17-20
Lörd-sönd 9-11 och 17-20

Tankstation - Diesel

Öppnar 13/5

Endast kortbetalning 

Bemannad tankstation - Diesel
Varje dag 08.00-20.00
Endast kortbetalning 

Sugtömning av båtlatrin.
Självbetjäning

4 stycken moderna toaletter.
Kod erhålles vid köp av gästnatt

Lartintömning av potipotti

3 st nybyggda duschar.
Kod finns på kvittot
vid lösen av hamnavgift

Miljöstation för hushållssopor,
glas och metall.
Hushållsavfall i knuten påse!

Diskrum för handdisk.
Medtag egen diskutrustning

Ramp för sjösättning av båtar.
Öppnas på begäran.

Gästhamnsplatser.
Alla lediga platser är grönmarkerade
och tillgängliga på alla bryggor.

Gästhamnsplatser.
Alla lediga platser är grönmarkerade
och tillgängliga på alla bryggor.

Mastkran för lyft upp till 200 kg.
Självbetjäning.

Betalautomat för hamnavgift,
diesel och kioskvaror

En ankringsplats utmed västkustens pärla - Falkenberg!

Välkommen till Falkenbergs Båtsällskap, en fristad för båtentusiaster som söker en välkomnande och bekväm hamn att lägga till i. Hos oss erbjuds våra båtgäster en unik upplevelse där varje detalj är noggrant planerad för att göra din vistelse så behaglig som möjligt. När du närmar dig vår gästhamn kommer du att märka de grönnmarkerade skyltarna som tydligt visar lediga platser för din båt. Vi strävar alltid efter att hålla vår hamn välorganiserad och tillgänglig för alla som söker en plats att förtöja.

Väl inne i hamnen kommer du att upptäcka våra bekvämligheter som är tillgängliga för alla båtgäster. Våra serviceutrymmen är utrustade med moderna faciliteter inklusive dusch, toalett, diskrum för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Vi förstår vikten av att ha tillgång till dessa grundläggande bekvämligheter när du reser med din båt, och vi strävar alltid efter att upprätthålla högsta standard för renlighet och funktionalitet.


För att främja hållbarhet och miljömedvetenhet har vi också en miljöstation tillgänglig för våra båtgäster. Här kan du enkelt och ansvarsfullt ta hand om avfall och återvinning under din vistelse. Vi tror på att vårda och bevara våra vatten och natur och uppmanar alla våra besökare att göra detsamma.


Falkenbergs Båtsällskap strävar efter att erbjuda en komplett upplevelse för alla våra båtgäster. Oavsett om du är en erfaren båtägare eller nybörjare, är vår hamn en plats där du kan koppla av, njuta av skönheten i havet och skapa minnen för livet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gästhamn och göra din vistelse så trevlig och minnesvärd som möjligt.

Närhet till att upptäcka Falkenberg

Vår gästhamn är inte bara en perfekt plats för att njuta av båtlivet, utan den är också strategiskt belägen med bekvämligheter inom bekvämt gångavstånd. För att göra din vistelse ännu mer bekväm och trevlig, erbjuder vi våra gäster möjligheten att låna cyklar för att utforska området. Inom gångavstånd från vår hamn hittar du en livsmedelsbutik där du enkelt kan handla för dina behov ombord eller för att förbereda en måltid på land. Våra gäster uppskattar den bekvämlighet som detta erbjudande ger, vilket gör det enkelt att få tag på de nödvändiga förnödenheterna utan att behöva ta sig långt från hamnen.

För de som är intresserade av att utforska närområdet till fots eller med cykel, ligger centrum av Falkenberg inom bekvämt räckhåll. Här kan du upptäcka charmiga kaféer, restauranger, butiker och andra sevärdheter som ger dig en smak av den lokala kulturen och atmosfären.
För dem som längtar efter sol och sand är Skrea Strand också lättillgänglig från vår hamn. Med sina gyllene stränder och vackra omgivningar är det en perfekt plats att koppla av, sola och ta en uppfriskande simtur i havet.


Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester vid havet, eller om du är ute efter äventyr och upptäckter, erbjuder vår gästhamn det bästa av båtlivet kombinerat med bekvämligheterna i en livlig kuststad. Vi ser fram emot att välkomna dig till Falkenbergs Båtsällskap och göra din vistelse hos oss minnesvärd och trevlig.

fbg
UPPTÄCK

FALKENBERG

VÄSTKUSTENS PÄRLA

turist_Neg