Ny webdesign

Under vintern har Falkenbergs Båtsällskap arbetat intensivt med att förnya och uppdatera sin hemsida för att bättre möta medlemmarnas och våra gästers behov och förväntningar. Resultatet är en fräsch och modern design kombinerad med förbättrade funktioner som syftar till att göra upplevelsen intressant och innehållet mer tillgängligt för alla besökare.

Den nya hemsidan har utformats med fokus på användarvänlighet och estetik. Genom att använda den senaste tekniken inom webbutveckling har Falkenbergs Båtsällskap skapat en plattform som inte bara är visuellt tilltalande utan också enkel att navigera på olika enheter, från datorer till mobila enheter.

En av de mest märkbara förändringarna är hur vi vill lyfta fram Falkenberg som besöksmål och visa vad vi har att erbjuda våra gäster. Besökare kan nu snabbt och enkelt hitta information om klubben, dess aktiviteter, medlemskap och mycket mer. Dessutom har innehållet organiserats på ett mer logiskt sätt, vilket gör det enklare för användarna att hitta det de söker utan att behöva leta igenom flera sidor.

Förutom den uppdaterade designen och navigeringen har Falkenbergs Båtsällskap också lagt till nya funktioner och verktyg på hemsidan för att förbättra medlemmarnas upplevelse. Ambitonen är att uppdatera nyhetsinformationen löpande och så att medlemmarna får den information som styrelsen tar beslut om med förändringar och aktuella projekt.

Vi är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar och gäster en mer modern och användarvänlig hemsida. Inom några veckor kommer vi även att presentera hemsidan på två ytterligare språk – Engelska och Tyska för våra utländska gäster. Genom att lyssna på feedback och analysera våra besökares behov har vi kunnat skapa en plattform som förhoppningsvis kommer att göra det enklare och roligare för alla att engagera sig i vår klubb och dess aktiviteter.

Den nya hemsidan är redan live och tillgänglig för allmänheten att besöka. Falkenbergs Båtsällskap välkomnar alla att utforska den och ta del av allt den har att erbjuda. Besök oss gärna och lägg ett bokmärke i din webläsare, så hittar du oss snabbt och smidigt.

Ola Hoffson – Webansvarig

fbg
UPPTÄCK

FALKENBERG

VÄSTKUSTENS PÄRLA

turist_Neg